Nu är vi igång!

I torsdags hade vi vår första träff på över ett halvår, kul! Nästa vecka är lite fulltecknad, så vi ses på måndag 14 juni 18.00 på Dössberget. Vi har en första spelning på en friluftsgudstjänst i Faxberg 20 juni. På midsommarafton är tanken att vi gör som förra året, spelning 11.00 på Bjursåsgården och därefter Sandtäktsgården. I Faxberg föreslår jag att vi kör Sme-Olle, LekattMats och Östbjörkavisan. Mer info om kommande friluftsgudstjänster kommer. Bosse

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s