Nya Medlemmar

Helt nya Medlemmar

WP_20160205_003

Tycker du att det är kul med folkmusik och spelar något av de instrument som finns beskrivna på sidan ”Instrument” så kontakta någon i Styrelsen eller någon av Spelledarna. Vi repar varje torsdag i Bjursås Kyrka mellan klockan 18 och 20. Du är även välkommen att besöka oss då, för att känna efter hur det känns att spela med oss.

Tidigare Medlemmar

Är du en tidigare medlem av Spelmanslaget och tagit en paus från oss så är du naturligtvis välkommen tillbaka. Kontakta vår kassör Eva Turesson Örtegren
per epost eller ring henne via mobilnummer 070 681 93 77 och hör hur du förnyar medlemskapet, eller gör som för nya medlemmar, kom till oss en ”rep-torsdag” och känn efter!

Stödjande medlemmar

Du kan även vara en stödjande medlem. Kontakta vår kassör Eva Turesson Örtegren per epost eller ring henne via mobilnummer 070 681 93 77.

Som stödjande medlem har du tillgång till samma information som aktiva medlemmar, typ medlemsförteckning och notarkiv. Du får även ibland information via epost då vi väljer att informera alla medlemmar den vägen. Men det normala är att all information ska finnas på hemsidan.

Välkommen!