Dalarnas spelmansförbund för Ukraina

Hej, lör 11 februari spelar 13 av Dalarnas spelmanslag i sina hemkyrkor kl 16.00, till stöd för Ukraina. Vi i Bjursås är ett av dessa, och vi samarbetar med Eva Rune och hennes körer. Hoppas så många som möjligt kan delta! Repertoar: Bjursmarscen, Bjurskarlarnas visa, Hanna, Brännvinslåten, Baltzerjungfrun,Vals e Troskari-Mats, Schottis på Tibrandshögen, Polska e Laggar-Anders, Nylands nerifrån, Över sjö & land, Blekingepolskan, Sme-Olle special, Solskenslåten. Vi repar kommande torsdagar, välkomna!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s