Torsdag 29 juli

Hej, vädret går ju mot det ostadigare, men förhoppningsvis kan vi ses på stora scenen, ni som villoch kan, 18.00 nu på torsdag. Det återstår två friluftsgudstjänster, 1 aug på Floholm och 8 aug i Svenskgårdarna.Två låtar som jag tänkte att vi kan damma av är Innersta friden och Senpolska från Torp och Haverö. Den 4-5 september är det sensommarmarknad på Dössberget, dit är vi välkomna! Med hjälp av Per-Olov kommer en lista på låtar vi hade på gång när vi fick ta pandemiuppehåll: Trolldansen, Kvarndammen, Lustebovalsen, Sviddes schottis, Knivsliparn, Pål-Astrids skänklåt, Laggar-Anders polska, På väg till timmerhuggning i Älvdalen, Back-Mattes låt, polska i C-dur eft Pers-Olle. Vi behöver inte ta alla på en gång!/Bosse

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s