Spelsugna?

Det senaste inlägget här handlade om att Lerdalsstämman ställdes in.Sedan dess har ju det mesta varit inställt, av uppenbara skäl. Nu börjar ändå sommaren komma närmare, och då finns ju möjligheten att ses utomhus, med respekt för rekommendationer och begränsningar. Vi gör ett försök att ses nu på torsdag, 11 juni, för de som vill och kan. Då ses vi på stora scenen på Dössberget kl.19.00 och hoppas att det fungerar, det finns åtminstone tak. Om vi vill så finns det möjlighet att spela under ett antal friluftsgudstjänster i sommar, den första söndagen 14 juni kl. 14.00, i Faxberg. Jag lägger ut en separat lista på de övriga. Dessutom är vi välkomna att spela utanför Bjursåsgården när vädret är bra. En ögonläkare, som önskar att vara anonym, har också lyft tanken på att köra ett spelmansflak genom byn på midsommarafton. En jättekul ide’, Vi får tala vidare om detta. Hoppas vi kan ses på torsdag! Bosse

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s