Midsommar 2019

Midsommaren blir ”same procedure as every year. Vi ses på gammelgården vid 14.00-tiden, och spelar några låtar där eller vid majstången. När Thomas Björklund äntligen bestämmer sig för att gå spelar vi ner rumpan med Bjursmarschen.

Sen ses vi ca 17.30 i kyrkan och bjuder på samlingsmusik under orgelläktaren.

Vi inleder konserten med att tåga in tillsammans med kören, min tanke är att vi spelar gånglåt från Klockarberg. Under konserten spelar vi ett antal låtar, det bestämmer vi själva. Vi ska testa två saker med kören, dels den blomstertid/östbjörkavisan, dels solskenslåten/kullerullvisan. Till detta kommer att vi spelar med när publiken stämmer in i sista versen på två psalmer.

Alltihop slutar med Bjursmarschen

och uttåg.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s