Hur du får inträde+fikabiljett Fm-natta

I år kommer Folkmusiknatta inte att ha biljetter som man kan ta ut mot att man bockar av på en lista. Det lät som att de inte ville lämna ut biljetter i receptionen eller att vi ska få dem på förhand.

Helt naturligt är ingen lagmedlem villig att springa runt med biljetter till 15-20 pers med mobil på högsta volym på konserterna för att kunna höra när var och en behagar droppa in.

Därför har vi på lördag två planer.

Plan A: Vi lämnar ett kuvert i entrén som det står ”Bjurs” på så att man tar sin biljett när hos dem som tar betalt i entrén.

Det lät som att de kanske inte går med på det.

Plan B: I en buske någonstans rätt nära entrén läggs en silvertejpad liten låda med texten ”Bjurs” på. Ur denna hämtar man 1st entré, 1st fikabiljett och lägger tillbaka lådan. Platsen bland buskarna är utmarkerad med en remsa silvertejp. Se bifogade foton!

OBS! Entrébiljett+fika gäller endast de som spelar på dansspelningen. P-E hade meddelat att vi blir typ 15 pers. Jag gjorde senare en lista på alla tänkbara som varit med under hösten på repen och den var något längre. Tyvärr ville de inte ha denna lista. Förhoppningsvis blir det biljetter till alla. Annars får vi väl se till att ”övertaliga” kommer in gratis ändå. Ring, P-E, Bo eller Björn då.

 

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s