Folkmusiknatta lör 12/11

Vi spelar kl 22:45-23:30 i ”Falu rummet”. Samling senast 22:30 utanför Falu rummet.

Arrangörerna har ett kuvert märkt till varje artist med biljetter etc. Bjursås spelmanslags kuvert innehåller kaffebiljetter samt inträdesbiljetter. Detta kuvert ska finnas i entrén. Förra året blev det lite olyckligt; de gav en lagmedlem kuvertet och denne stackars lagmedlem fick sedan stressas under kvällen med att försöka finna rätt på övriga lagmedlemmar så att de kunde få sina biljetter.

Jag har precis fått fatt i Brita Ström som håller i kuverten! Om vi ska ha det kvar i entrén så ska vi ordna en lista på lagmedlemmar så att inte obehöriga tar sig in gratis via Bjursås spelmanslag. Jag lämnar en lista med aktiva lagmedlemmar som spelar med på konserten där samt även telefonnummer till mig och Bosse så att man kan ringa dit om någon lagmedlem skulle saknas på listan.

Spelledare blir Björn, Bosse och Conny.

Se separat inlägg för dansrepertoar

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s