Till minne av Britt-Louise

Det är med stor sorg som vi meddelar följande

Vår duktiga violinist, glädjespridare, igångsättare, vän och framför allt Bosses älskade hustru och livskamrat har avlidit tisdagen 03 maj på Kanarieöarna, Las Palmas efter en kort tids sjukdom.

Britt-Louise Johansson, Lisstjärns okrönta drottning, finns inte bland oss längre. Bjursås Spelmanslag är en fiolvirtuos fattigare och Bjursås känns med ens oändligt mycket tråkigare då en av de största glädjespridarna i trakten lagt fiolen på hyllan för gott. Vem ska nu spela Czardas på våra kalas?

Britt-Louise är oändligt saknad och kommer att så förbli under lång tid framöver. Hur ska vi nu kunna framföra folkmusik i dur när alla låtar känns som om de alla borde spelas i moll. Vår sorg är stor och våra tankar finns hos Bosse med en stark önskan att han snart är tillbaka och leder en och annan torsdagsövning.

Även Conny Guths livskamrat

Vi skänker även en varm och innerlig tanke till en annan glädjespridare inom spelmanslaget, Conny Guth, som nyligen mist sin älskade livskamrat Karin i en bilolycka nyligen, med en förhoppning om att även han snart är tillbaka hos oss och leder våra torsdagsövningar.

Styrelsen i Bjursås Spelmanslag

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s